حزب حاکم ایتالیا لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی را ارائه کرد پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد

روسیه درباره اقدامات تحریک آمیز ارتش آمریکایی در سوریه هشدار داد

مرکز روسی برای آشتی نیروهای متخاصم در سوریه از مشاهده اقدامات تحریک آمیز برخی واحدهای نیروهای مسلح آمریکا در مناطق غیر درگیری و نزدیکی شهرهای مسکونی در استان رقه این کشور خبر داده و نسبت به عواقب این تحریکات هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار آلیگ گورینوف، معاون رئیس مرکز روسی برای آشتی نیروهای متخاصم در سوریه که زیر نظر وزارت دفاع روسیه فعالیت دارد، شب گذشته، جمعه، در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرد که از سوی واحدهای نظامی نیروهای مسلح ایالات متحده در استان رقه سوریه، اقدامات تحریک آمیزی مشاهده شده است.

 

این مقام نظامی روس گفت: «در استان رقه سوریه، اقدامات تحریک آمیزی توسط برخی یگان‌های نیروهای مسلح آمریکا مشاهده شده است. حرکت دو ستون خودرویی از گشت‌های ائتلاف بین‌المللی ضد تروریستی در مسیرهایی که اصلاً مناطق درگیری نبوده و در نزدیکی مناطق مسکونی در این استان شناسایی شدند.»

 

گورینوف با اشاره به این که طرف روسی در این رابطه به این ائتلاف اعتراض کرده، توضیح داد که نقض قواعد رفع منازعه توسط "ائتلاف" به رهبری آمریکا، توازن شکننده توزان نیروها در منطقه که با تلاش روسیه محقق شده را تهدید می کند. به گفته وی، علاوه بر این، چنین اقدامی تأثیر مخربی بر روند اوضاع در منطقه داشته و می تواند عواقب خطرناکی در پی داشته باشد.

 

یک روز پیش از آن، مرکز روسی برای آشتی طرف های متخاص در سوریه گزارش داد که نیروهای نظامی روسیه موفق شدند هفت کودک و دو زن پناهنده را از منطقه التنف تحت اشغال آمریکا در سوریه خارج کند. آنها یادآور شدند که وضعیت انسانی در منطقه التنف همچنان دشوار باقی مانده است.

 

ضمن اینکه ارتش سوریه در اوایل ماه ژوئن به همراه گروهی از نیروهای نظامی روسیه در چارچوب عملیات ویژه خنثی سازی گروه‌های تروریستی در جنوب سوریه، 20 نیروی نظامی تروریست را به هلاکت رساندند. همچنین 9 انبار سلاح و مهمات و 30 پناهگاه گروه‌های تروریستی منهدم شد.

 

در اواخر ماه مه، سرگئی ناریشکین، رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه فاش کرد که ایالات متحده در حال آموزش نیروهای نظامی داعشی در پایگاه‌های خود به منظور بی ثبات کردن اوضاع داخلی در سوریه است. این مقام روس یادآور شد که مدیریت این فعالیت جنایتکارانه از پایگاه نظامی آمریکا در التنف در نزدیکی مرزهای سوریه با اردن و عراق انجام می شود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار